Na Słowaka na wysokości Słonia na chodniku stoją sobie dwie takie hulajnogi ,czy może tam jest ich strefa parkowania?jedna z nich już tak sobie czeka od wczoraj.Ludzie muszą je jakoś omijać,ciężko przejść kobiecie z wózkiem,a co dopiero osobie niepełnosprawnej na wózku.Czy można coś z tym zrobić?
Zdenerwował mnie fakt ze to dla pełnoletnich moim zdaniem powinno być gdzieś 15+/16+
Takie hulajnogi rozwiązują problemy komunikacji miejskiej. Miasto zamiast finansować bezsensowne MZK powinno zainwestować w taki sprzęt. Nie mówię żeby od razu likwidować autobusy ale hulajnogi są o wiele efektywniejsze i nie przynoszą strat.
No i się zaczęło. Rodzice siedzą na ławeczce a dziecko jeździ sobie po chodniku koło mediateki...
Za godzinę jazdy to 29,40 plus 2,50 to daje razem 31,90 chyba trochę za dużo?
Ciekawe jakim wynikiem finansowym zamknie rok 2020 firma od hulajnóg i oby to nie była kolejna nie udana inwestycja przy której wyżywią się tylko dyrektorzy. Nie pamiętam która dokładnie firma z tej branży osiągnęła ileś set baniek strat, bo hulajnoga zamiast 5 miesięcy wytrzymywała średnio miesiąc.
Nie mogę się doczekać widoku 2+1 jaki jest częsty w stolicy, gdy rodzic wiezie swoje pociechy ...
https://www.fundedbyme.com/pl/campaign/8339/blinkee-city/
Tylko gdzie tu jeździć skoro nie ma ścieżdek rowerowych, po tych starych i nierównych wąskich chodnikach,z PRL-u.
Pomysł z tymi hulajnoga to bardzo fajny i nowoczesny pomysł ale dlaczego tak drogo... Pierwsze kilka minut powinno być za darmo . Chyba musimy złożyć pismo do urzędu miasta aby zmieniło cennik
Ciekawy jestem odpowiedzialności posiadacza hulajnogi względem kolizji z samochodem ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!